Secretariaat

Algemeen geldt: voor afspraken, voorschriften en algemene vragen kan u in de voormiddag bellen tussen 8.00 en 12.00 uur op het nummer 016/53.38.10. 

 

Ons secretariaat is ook via mail bereikbaar op het adres info@groepspraktijktremelo.be. Dat e-mailadres dient echter niet voor:

    1. Medische vragen of het bespreken van een uitslag
    2. Het aanvragen, aanpassen of annuleren van een afspraak of huisbezoek
    3. Het aanvragen van een voorschrift
    4. Het aanmelden als nieuwe patiënt

Mails die wij daaromtrent krijgen, worden niet beantwoord. Aanpassingen of annulaties van afspraken via mail zijn dan ook niet geldig. Voor alle bovenstaande zaken dient u te bellen naar het secretariaat op het nummer 016/53.38.10 (voor medische vragen of het bespreken van een uitslag kan u op hetzelfde nummer bellen tijdens de beluurtjes van de artsen). 

Indien uw vraag over iets anders gaat, mag u binnen dezelfde werkweek van ons een antwoord verwachten. Mails worden niet dagelijks gelezen. Voor dringende zaken kan u dus best op een andere manier contact met ons opnemen. 

In het kader van de GDPR-wetgeving willen wij u erop wijzen dat u best geen gevoelige medische informatie via mail verstuurt, omdat de veiligheid daarvan niet gegarandeerd kan worden. Heeft u toch informatie nodig omtrent een gevoelig onderwerp, vragen wij u opnieuw om telefonisch contact op te nemen.